Biscuiti vitraliu

de Brindusa in Prajituri, 8 Dec 2010 | 6217 vizualizari

 

Alti biscuiti pentru Craciun. Daca le faceti o mica gaurica si le puneti o ata, pot fi folositi si ca globuri . Foarte aspectuosi, dar mancatori de timp. Adevarul e ca ai nevoie de ceva timp sa-i faci. De aceea eu la un moment dat m-am plictisit si din coca am facut biscuiti normali. Foarte buni si astia.:)

 

INGREDIENTE

  • 40 de bomboane dropsuri, de diferite culori
  • 225 g unt moale
  • 450 g faina 000
  • 2 oua
  • 300 g zahar
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 6 linguri de lapte
  • esenta de vanilie
  • forme de taiat biscuitii.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti vitraliu:

Amesteca faina cernuta cu sarea, praful de copt si bicarbonatul

Amesteca zaharul cu untul pana se ompgenizeaza

Amesteca ouale, pe rand

Pune in unt 1/2 din faina. Amesteca

Pune laptele si vanilia. Amesteca

Pune restul de faina. Amesteca. Trebuie sa iasa o coca destul de moale si putin lipicioasa. Acopera castronul si pune-l la rece 2 ore.

In timpul asta imparte dropsurile pe culori si sparge-le putin (cu un ciocan de carne).

Coca rece intinde-o pe masa data cu faina, cu ajutorul unui sucitor. Nu e nevoie ca foaia sa fie prea subtire.

Taie din coca forme dorite. Pune-le in tava pregatita cu hartie de copt.

Cu o forma mai mica, sau cu un cutit. decupeaza putin din interior. Umple gaura formata cu putina bomboana sfaramata.

Coace in cuptorul incalzit la 180 C, cam 7 -10 minute, pana ce bomboanele s-au topit.

Scoate tava si las-o sa se raceasca, ca sa poti scoate usor biscuitii.

Repeta pana ce nu mai ai coca, bomboane, sau chef :)))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti vitraliu" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mena29 1

09.12.2010, 08:40

frumosi

MotanLaOale 1

09.12.2010, 08:53

foarte frumosi

gugugh 1

09.12.2010, 10:10

fff frumos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu ciocolata si crema de vanilie

ieri la 12:44

Ostropel de pui ca la mama acasa

ieri la 10:34

Vitel in stil asiatic

ieri la 10:12

Ardei iuti cu stafide - marinati in otet

pe 11.11 la 23:02

RETETA RECOMANDATA
Muffins de Sarbatoare cu ciocolata si migdale