Patrunjel verde

de Lau in Conserve, 20 Iul 2011 | 1843 vizualizari

 

by alinutzika,ii multumesc

 

INGREDIENTE

  • patrunjel verde
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patrunjel verde:

Se toaca marunt patrunjelul (eu nu am robot) si se pune in formele pentru gheata ale congelatorului. Se adauga putina apa deasupra ca sa il lege mai bine, se da la congelator de pe o zi pe alta, apoi se scot si se pun in pungi. Se da din nou la congelator pana la iarna cand il vom folosi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Patrunjel verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Lau 1

21.07.2011, 13:24

este foarte practic si unsor

mihaelaM 1

21.07.2011, 13:26

Panacris 1

05.08.2011, 21:20

Super!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu legume
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!