Patrunjel verde si iarna

de alinutzika in Conserve, 17 Iul 2011 | 8706 vizualizari

 

E o metoda foarte usoara si sigura de a pastra aroma cat si culoarea naturala a patrunjelului.

 

INGREDIENTE

  • patrunjel -frunze
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patrunjel verde si iarna:

Se toaca cu robotul patrunjelul si se pune in formele pentru gheata ale congelatorului. Se adauga putina apa deasupra, ca sa il lege mai bine. Se lasa de pe o zi pe alta la inghetat, apoi se scoate si se pune intr-o punga si se baga din nou la congelator.Puteti sa il lasati tot in formele de gheata, daca doriti si nu va incurca.

Cand faceti iarna supe, ciorbe sau tocanite, doar luati cubul de patrunjel din congelator si il puneti in oala sau il dezghetati (depinde la ce il folositi). Patrunjelul arata ca si cum ar fi proaspat cules din gradina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Patrunjel verde si iarna" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Lau 1

18.07.2011, 14:02

interesant asa cubulete

adasev12 1

18.07.2011, 14:23

interesant eu toc patrunjelul asa verde si il pun in congelator in folie...e f usor de folosit cand ai nevoie...la metoda ta nu m-am gandit...

alinutzika 1

18.07.2011, 23:12

mie mi se pare foarte usoara metoda asta...patrunjelul e tocat gata si e exact cat trebuie pt o portie de mancare normala (pt 4 persoane aprox. )
Scoti un cubulet, il arunci in oala....si GATA!!!
Eu mi-am pus vreo 4 pungi de cubulete pt iarna...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vegeta naturala