Patrunjel verde si iarna

de alinutzika in Conserve, 17 Iul 2011 | 5122 vizualizari

 

E o metoda foarte usoara si sigura de a pastra aroma cat si culoarea naturala a patrunjelului.

 

INGREDIENTE

  • patrunjel -frunze
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patrunjel verde si iarna:

Se toaca cu robotul patrunjelul si se pune in formele pentru gheata ale congelatorului. Se adauga putina apa deasupra, ca sa il lege mai bine. Se lasa de pe o zi pe alta la inghetat, apoi se scoate si se pune intr-o punga si se baga din nou la congelator.Puteti sa il lasati tot in formele de gheata, daca doriti si nu va incurca.


Cand faceti iarna supe, ciorbe sau tocanite, doar luati cubul de patrunjel din congelator si il puneti in oala sau il dezghetati (depinde la ce il folositi). Patrunjelul arata ca si cum ar fi proaspat cules din gradina.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Patrunjel verde si iarna" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Lau 1

18.07.2011, 14:02

interesant asa cubulete

adasev12 1

18.07.2011, 14:23

interesant eu toc patrunjelul asa verde si il pun in congelator in folie...e f usor de folosit cand ai nevoie...la metoda ta nu m-am gandit...

alinutzika 1

18.07.2011, 23:12

mie mi se pare foarte usoara metoda asta...patrunjelul e tocat gata si e exact cat trebuie pt o portie de mancare normala (pt 4 persoane aprox. )
Scoti un cubulet, il arunci in oala....si GATA!!!
Eu mi-am pus vreo 4 pungi de cubulete pt iarna...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cuburi de legume pt.ciorba