Pavlova cu budinca si fructe

de alinutzika in Torturi, 11 Oct 2011 | 1339 vizualizari

 

Foarte buna combinatia de gust si culori...

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 350 g zahar
  • 1 lingurita otet
  • 200 ml frisca (se poate si mai mult)
  • fructe
  • o budinca de ciocolata
  • 300 ml lapte

 

Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pavlova cu budinca si fructe:

Se bat albusurile spuma tare cu zaharul adaugat treptat + otet.

Eu l-am facut in forma rotunda, dar nu va recomand, pt ca e greu de dezlipit dupa ce e copt.

Asa ca, mai bine trasati un cerc cat de mare doriti pe foaia de copt si umpleti-l de albus, sub forma dorita.

Se da la copt la temperatura mica, preferabil cu usa putin intredeschisa a cuptorului, pt aproximativ o ora.

Se prepara budinca de ciocolata cu laptele si se intinde peste bezeaua rece. Se bate frisca si se pune peste budinca, apoi, dupa imaginatie, se aranjeaza fructele.

Eu am pus mure + struguri albi si negri.

Se pastreaza la frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova cu budinca si fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pavlova cu budinca si fructe-0
Pavlova cu budinca si fructe-1
Pavlova cu budinca si fructe-2
Pavlova cu budinca si fructe-3
Pavlova cu budinca si fructe-4
Pavlova cu budinca si fructe-5
Pavlova cu budinca si fructe-6
Pavlova cu budinca si fructe-7

COMENTARII (18)

kamy

kamy 1

11.10.2011, 22:56

f buna

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

12.10.2011, 09:43

buun buuuuuuuuuuuun

alinutzika

alinutzika 1

12.10.2011, 14:37

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!