Pavlova cu budinca si fructe

de alinutzika in Torturi, 11 Oct 2011 | 1726 vizualizari

 

Foarte buna combinatia de gust si culori...

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 350 g zahar
  • 1 lingurita otet
  • 200 ml frisca (se poate si mai mult)
  • fructe
  • o budinca de ciocolata
  • 300 ml lapte

 

Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pavlova cu budinca si fructe:

Se bat albusurile spuma tare cu zaharul adaugat treptat + otet.


Eu l-am facut in forma rotunda, dar nu va recomand, pt ca e greu de dezlipit dupa ce e copt.


Asa ca, mai bine trasati un cerc cat de mare doriti pe foaia de copt si umpleti-l de albus, sub forma dorita.


Se da la copt la temperatura mica, preferabil cu usa putin intredeschisa a cuptorului, pt aproximativ o ora.


Se prepara budinca de ciocolata cu laptele si se intinde peste bezeaua rece. Se bate frisca si se pune peste budinca, apoi, dupa imaginatie, se aranjeaza fructele.


Eu am pus mure + struguri albi si negri.


Se pastreaza la frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova cu budinca si fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

kamy 1

11.10.2011, 22:56

f buna

gaby_gabytza 1

12.10.2011, 09:43

buun buuuuuuuuuuuun

alinutzika 1

12.10.2011, 14:37

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Tort "la metru"