Pavlova cu budinca si fructe

de alinutzika in Torturi, 11 Oct 2011 | 4698 vizualizari

 

Foarte buna combinatia de gust si culori...

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 350 g zahar
  • 1 lingurita otet
  • 200 ml frisca (se poate si mai mult)
  • fructe
  • o budinca de ciocolata
  • 300 ml lapte

 

Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pavlova cu budinca si fructe:

Se bat albusurile spuma tare cu zaharul adaugat treptat + otet.

Eu l-am facut in forma rotunda, dar nu va recomand, pt ca e greu de dezlipit dupa ce e copt.

Asa ca, mai bine trasati un cerc cat de mare doriti pe foaia de copt si umpleti-l de albus, sub forma dorita.

Se da la copt la temperatura mica, preferabil cu usa putin intredeschisa a cuptorului, pt aproximativ o ora.

Se prepara budinca de ciocolata cu laptele si se intinde peste bezeaua rece. Se bate frisca si se pune peste budinca, apoi, dupa imaginatie, se aranjeaza fructele.

Eu am pus mure + struguri albi si negri.

Se pastreaza la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova cu budinca si fructe" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort racoros, cu fructe si lamaie