Pavlova cu fructe de padure

de janet in Prajituri, 29 Mar 2010 | 2604 vizualizari

 

Este un desert dulce acrisor .pe care l-am pregatit de Dragobete.

 

INGREDIENTE

  • pentru bezea:
  • -3 albusuri de ou
  • -150 gr zahar pudra
  • -o lingurita de zeama de lamaie
  • pentru umplutura:
  • -150 gr frisca lichida
  • -150 gr fructe de padure(pe care le-am cules asta toamna si le-am pastrat in pungute la congelator).
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pavlova cu fructe de padure:

Batem cele 3 albusuri cu zaharul pudra ,adaugind si zeama de lamaie, pina cind avem o bezea ferma, cind intorci castronul sa nu curga, sa ramina "batz".

Pe o hartie de copt punem bezeaua sub forma de blat iar pe margini punem cu posul,stelute.

Punem la cuptorul incins ,cu usa intredeschisa cam o ora si jumate, sa se usuce bine bezeaua.

Cand s-a uscat o asezam pe un platou si o umplem cu frisca batuta si peste, punem fructele de padure,dar numai cu putin timp ,inainte de servire,altfel se moaie bezeaua prea tare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bucataras 1

30.03.2010, 07:37

Gaby, ce e cu tine asa matinala? De la schimbarea orei ?

gaby_duceag 1

30.03.2010, 08:23

neata sefu'.eu mereu ma trezesc la 7.pe tine te cautam acu'.de ce nu ma mai pastreaza site-ul logata?.nu stiu daca e doar problema mea insa trebuie sa ma loghez de fiecare data.

babi5 1

16.12.2014, 07:22

T

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pandispan Perfect