Peanut butter cookies/Fursecuri cu unt de arahide

de Gergiana S in Dulciuri, 28 Ian 2014 | 4313 vizualizari

 

Sau in traducere libera fursecurile mele preferate;)))
Iubesc untuul de arahide in orice forma e el, de aceea am si ales sa fac aceste fursecuri pufoase, gustoase, crocante la exterior si moi la interior.
sursa:http://bucatariacorinei.blogspot.ro/2012/11/fursecuri-cu-unt-de-arahide.html

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt
  • 1 ou
  • 4 lg mari cu unt de arahide (crunchy, am folosit eu)
  • 300 gr faina
  • 100 gr zahar pudra vanilat
  • 1 praf de copt
  • optional ciocolata topita
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peanut butter cookies/Fursecuri cu unt de arahide:

Toate ingredientele se aduc la temperatura camerei.Intr-un bol se mixeaza untul cu zaharul pudra, pana ce compozitia devine ca o spuma.Se adauga oul, se mixeaza din nou, iar apoi untul de arahide.Cu ajutorul unei spatule se incorporeaza faina cu praful de copt.Aluatul obtinut se da la rece pentru o ora.

Scoatem aluatul de la frgider, tapetam o tava cu hartie de copt, formam bile de aluat pe care le aplatizam usor in mana si le punem in tava.Cu ajutorul degetului se fac niste gauri in mijloc.Se dau la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru 20-25 de minute.Cand sunt gata se scot pe un gratar si se lasa sa se raceasca.

Ciocolata topita se pune in gaurile din mijloc.

TIPS-URI

1

sunt ideale cu un pahar de lapte rece

2

se pastreaza foarte bine termen indelungat

Daca ti-a placut reteta noastra "Peanut butter cookies/Fursecuri cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

simona72 1

29.01.2014, 08:29

Super!

laura_n 1

29.01.2014, 15:18

si eu le am in plan

Ina 1

03.02.2014, 16:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vanillekipferl – fursecuri cu vanilie