Rulada cu peltea de portocale si crema de ciocolata neagra

de katty in Dulciuri, 29 Dec 2016 | 379 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingura cacao neagra
  • 3 linguri faina

Crema:

  • 200 ml frisca lichida
  • 100 gr ciocolata neagra+ptr ras deasupra
  • peltea de portocale. reteta aicihttp://www.bucataras.ro/retete/peltea-de-portocale-66483.html
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu peltea de portocale si crema de ciocolata neagra:

Pregatim mai intai crema. Topim la bain marie ciocolata rupta bucati si frisca lichida, apoi o racim pana la temperatura camerei si o dam la frigider cateva ore. Intre timp pregatim rulada.


Separam albusurile si le batem cu un praf de sare, apoi cu zaharul pana se intaresc. Adaugam galbenusurile, omogenizam, apoi cernem faina amestecata cu cacaua.


Omogenizam si turnam amestecul intr-o tava pe hartie de copt.Dam tava la cuptor pana este gata, apoi o ecoatem si o rulam. Lasam rulada sa se raceasca, apoi o desfacem din hartia de copt si o ungem cu peltea.


Rulam din nou strans si o asezam pe un platou. Scoatem frisca de la rece si o mixam pana se intareste. Decoram cu ea rulada, apoi radem deasupra putina ciocolata. Dam rulada la rece pana in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu peltea de portocale si crema de ciocolata neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Catalina L 1

29.12.2016, 20:55

yam yam f buna

miki_a 1

30.12.2016, 13:30

Portocale și ciocolată! Waw! Succes!

katty 1

30.12.2016, 14:12

Multumesc fetelor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

7750 puncte

RODIMUR

6780 puncte

Rocsi

6760 puncte

oanapl

6010 puncte

mirela0911

4270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna vegetariana
  • 05

    MA

  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu crema la rece