Penne all'arrabbiata

de Bya Ralu in Penne, 8 Mai 2015 | 3959 vizualizari

 

Foarte rapide si foarte bune

 

INGREDIENTE

  • paste penne
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 catel mare de usturoi
  • 1 cana de passata di pomodoro (pasta de rosii)
  • peperoncino uscat (se pune dupa gust)
  • sare
  • busuioc uscat
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne all'arrabbiata:

Punem o cratita cu apa pe foc, adaugam sare iar cand incepe apa sa clocoteasca se adauga pastele, se lasa cat scrie pe cutie.


Ceapa se toaca marunt si se pune in ulei de masline, adaugand si usturoiul tocat marunt si peperoncino lasat intreg sau taiat.


Dupa cateva minute se adauga pasta de rosii, se pune sare si se acopera cu un capac pentru 5-10 minute.


Pastele se scurg de apa si se pun peste sosul picant.


Se presara busuioc uscat si parmezan ras.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne all'arrabbiata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Bya Ralu 1

12.05.2015, 11:41

Andra

poa 1

13.05.2015, 12:49

Numai bune pentru pranz!

Bya Ralu 1

13.05.2015, 15:50

Poa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne cu branza si smantana