Paste vegetariene

de - Andreea - in Penne, 25 Iun 2014 | 11239 vizualizari

 

Mi-a placut tare mult cand am citit reteta si mi-a placut si mai mult cand am gustat ! Este o reteta simpla perfecta pentru pranz !

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 2 morcovi mici
  • 1 dovlecel
  • ceapa verde
  • 240 gr naut
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste vegetariene:

Morcovii ii curatam de coaja ,ii spalam si ii taiem fasii subtiri.

Dovlecelul il spalam si il taiem fasii iar ceapa o spalam si o taiem rondele.

Punem o tigaie cu putin ulei la foc iute  si calim legumele.Daca este necesar , adaugati putina apa.

Cand legumele s-au calit adaugati nautul .Potriviti de sare si piper.

Intre timp , punem  apa la fiert.Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si apoi pastele.Se lasa la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj .

Cand pastele au fiert,le scurgem de apa si le adaugam la legume.

Le punem 2-3 minute la foc iute .Daca este necesar adaugati din nou sare si piper ( depinde de gustul fiecaruia).

Se servesc imediat.

TIPS-URI

1

Eu am folosit naut deja fiert !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste vegetariene" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Penne cu legume si sos provensal