Penne rigate cu ton

de andreea_angelo in Penne, 21 Noi 2012 | 4230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g penne rigate
  • 1 cutie de ton
  • bulion
  • usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate cu ton:

Apa se pune la fiert cu sare, cand apa clocoteste punem pastele si le lasam la fiert cca.10 minute.


Sosul pt paste:


Prima data am pus in tigaie bulionul cu ulei de masline, dupa cateva minunte punem tonul dar nu il lasam prea mult ca se sfarama pre tare. Eu am pus usturoi granule dar daca folositi catei de usturoi trebuie pus in tigaie primul impreuna cu ulei de masline, sare si piper dupa gust


Dupa ce au fiert pastele,le scurgem si le punem din nou la foc in tigaia cu sos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigate cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Lau 1

22.11.2012, 09:19

gaby_gabytza 1

22.11.2012, 10:49

andreea_angelo 1

23.11.2012, 15:58

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos alb si ton