Penne cu pui provencal

de Oana in Penne, 22 Ian 2011 | 4041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 rosii mari
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 g penne tricolore
  • 3 frunze de busuioc proaspat
  • mozzarella rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu pui provencal:

Pieptul de pui se spala, se sterge un prosop de hartie si se taie cuburi mici. Se incinge uleiul intr-o craticioara, se adauga usturoiul taiat felii subtiri si se inabuseste impreuna cu puiul. Rosiile se spala si se taie cubulete, apoi se adauga peste pui, se condimenteaza cu sare, piper si busuioc uscat. Intre timp se fierb pastele in apa cu sare, se scurg si se rastoarna intr-un vas de iena. Puiul cu rosii se aseaza deasupra, se toaca bucuiocul prospat si se presara peste paste. Se rade mozzarella si se acopera vasul. Se lasa putin sa se intrepatrunda aromele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu pui provencal" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

elena1988 1

26.01.2011, 16:26

Oana 1

28.01.2011, 21:48

Ma bucur ca va plac

elena1988 1

08.02.2011, 14:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornulete fragede
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos alb, din smântână și cașcaval

de RODIMUR 5

ieri la 21:58

Ficăței înăbușiți, cu ceapă și roșii

de RODIMUR 5

ieri la 20:52

Tort rustic de vară cu fructe de pădure

de Ancutsa 5

ieri la 17:05

RETETA RECOMANDATA
Penne cu roşii, suncă, busuioc şi caşcaval