Penne cu pui provencal

de Oana in Penne, 22 Ian 2011 | 3813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 rosii mari
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 g penne tricolore
  • 3 frunze de busuioc proaspat
  • mozzarella rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu pui provencal:

Pieptul de pui se spala, se sterge un prosop de hartie si se taie cuburi mici. Se incinge uleiul intr-o craticioara, se adauga usturoiul taiat felii subtiri si se inabuseste impreuna cu puiul. Rosiile se spala si se taie cubulete, apoi se adauga peste pui, se condimenteaza cu sare, piper si busuioc uscat. Intre timp se fierb pastele in apa cu sare, se scurg si se rastoarna intr-un vas de iena. Puiul cu rosii se aseaza deasupra, se toaca bucuiocul prospat si se presara peste paste. Se rade mozzarella si se acopera vasul. Se lasa putin sa se intrepatrunda aromele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu pui provencal" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

elena1988 1

26.01.2011, 16:26

Oana 1

28.01.2011, 21:48

Ma bucur ca va plac

elena1988 1

08.02.2011, 14:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Penne cu sunca si cascaval la cuptor