Penne con pesto rosso

de Bya Ralu in Penne, 24 Sep 2012 | 1999 vizualizari

 

e atat de bun pesto rosso,e pentru prima data cand mananc,vi-l recomand cu mare placere

 

INGREDIENTE

  • penne Barilla
  • 1 borcan de pesto rosso
  • parmezan
  • busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne con pesto rosso:

Punem o cratita pe foc cu apa si sare, cand clocoteste adaugam pennele barilla si lasam sa fiarba cat scrie pe cutie. Cand sunt gata se pun in strecuratoare, se clatesc cu apa calda, se adauga intr-o tigaie lata impreuna cu borcanul de pesto. Se lasa cateva minute, se amesteca mereu. Se rade parmezan pe razatoarea mica, se adauga putin in compozitie si putin busuioc uscat.


Se serveste cu un pahar de Pinot Noir

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne con pesto rosso" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 18:38

like

Bya Ralu 1

30.09.2012, 11:12

multu

sebirizescu 1

09.03.2013, 16:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Penne cu pesto alla genovese si nu numai...