Penne cu ton si mazare

de lilik in Penne, 15 Dec 2010 | 5612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr penne
  • 160 gr ton in ulei(sau 2 conserve de 80 gr)
  • 100-150 gr mazare
  • 1 cutie de rosii decojite de 400 gr
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • sare,piper
  • parmezan(facultativ)
  • 150 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton si mazare:

punem tonul sa se scurga si maruntim rosiile.


tocam marunt ceapa si usturoiul si le punem la calit cu putin ulei de masline.


cand incep sa se rumeneasca adaugam rosiile si mazarea,amestecam apoi adaugam apa si lasam sa fiarba la foc potrivit.


intre timp punem apa pt paste la fiert.


cand sosul incepe sa se stranga (sa scada apa) punem tonul,amestecam si potrivim de sare si piper.


mai lasam cateva minute sa se ingroase apoi dam deoparte.


cand apa clocoteste punem pastele,amestecand din cand in cand.


cand sunt fierte le scurgem si le amestecam cu sosul.


le sevim calde.(cu putin parmezan ras daca dorim)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton si mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

giuliana 1

16.12.2010, 08:49

MotanLaOale 1

16.12.2010, 10:50

buna buna

lilik 1

17.12.2010, 09:36

luk,giuliana,vladimir

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos bechamel, ciuperci si mozzarella