Penne cu ton si mazare

de lilik in Penne, 15 Dec 2010 | 4483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr penne
  • 160 gr ton in ulei(sau 2 conserve de 80 gr)
  • 100-150 gr mazare
  • 1 cutie de rosii decojite de 400 gr
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • sare,piper
  • parmezan(facultativ)
  • 150 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton si mazare:

punem tonul sa se scurga si maruntim rosiile.


tocam marunt ceapa si usturoiul si le punem la calit cu putin ulei de masline.


cand incep sa se rumeneasca adaugam rosiile si mazarea,amestecam apoi adaugam apa si lasam sa fiarba la foc potrivit.


intre timp punem apa pt paste la fiert.


cand sosul incepe sa se stranga (sa scada apa) punem tonul,amestecam si potrivim de sare si piper.


mai lasam cateva minute sa se ingroase apoi dam deoparte.


cand apa clocoteste punem pastele,amestecand din cand in cand.


cand sunt fierte le scurgem si le amestecam cu sosul.


le sevim calde.(cu putin parmezan ras daca dorim)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton si mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

giuliana 1

16.12.2010, 08:49

MotanLaOale 1

16.12.2010, 10:50

buna buna

lilik 1

17.12.2010, 09:36

luk,giuliana,vladimir

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne tocata la cuptor