Penne cu bacon si ceva fin de la Delaco

de simona72 in Penne, 28 Aug 2013 | 3710 vizualizari

 

Pt o masa care trebuia sa fie gata rapid, m-am descurcat tare bine zic eu...luand in considerare ca ingrediente nu prea aveam, m-am descurcat cu ce am avut...

 

INGREDIENTE

  • 1 punga penne(500 gr)
  • 1 cutie cu branza, smantana si masline verzi de la delaco
  • 200 gr branza dulce de vaci
  • 200 gr iaurt
  • 200 gr smantana
  • 1 ceasca lapte
  • 1-2 linguri unt
  • 100 gr cascaval
  • 3 felii bacon(puteti sa puneti mai mult)
  • 2-3 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu bacon si ceva fin de la Delaco:

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Baconul se taie feliute si se caleste in putin ulei(de preferat de masline daca aveti). Branzica de la Delaco se amesteca cu cealalta branza, cu smantana si iaurtul.


Cand pastele sunt fierte se pun intr-o tava termorezistenta unsa in prealabil cu ulei, se adauga baconul prajit si branzeturile amestecate. Se amesteca ingredientele si se da la foc moderat pt 10-15 minute. Se scoate tava se adauga si laptele peste paste, cateva bucatele de unt din loc in loc si cascavalul ras pe ochiurile mici. Se mai da tava la cuptor pt 5-10 minute si se servesc imediat.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

aveti grija ca pastele absorb tot ce este lichid, daca mai este necesar si pastele vi se par prea seci mai adaugati lapte sau din apa in care au fiert pastele

2

bacon puteti sa puneti mai mult, eu am vrut sa aibe doar aroma baconului prajit

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu bacon si ceva fin de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

mamaieelena 1

29.08.2013, 15:07

Cris2711 1

29.08.2013, 15:56

vai ce foame am,Simo imi plac pozele si papica

Aurelia 07_07 1

30.08.2013, 07:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Penne cu ton