Penne cu kaizer si ton

de -tony- in Penne, 23 Mai 2013 | 1723 vizualizari

 

Combinatia poate parea stranie insa gustul pestelui impreuna cu cel al kaizerului se imbina la perfectie.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste tip penne
  • 200 gr kaizer
  • 2 cutii ton in ulei
  • 1|2 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 4 frunze busuioc proaspat
  • 3 linguri ulei masline
  • parmezan (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu kaizer si ton:

Intr-o oala se pune apa cu sare la fiert.Cind apa a inceput sa fiarba adaugam pastele si le fierbem circa 10 minute.


Intr-o tigaie punem cele 3 linguri ulei,adaugam kaizerul si ardeiul fisii si ceapa tocata marunt.Cind acestea s-au calit adaugam tonul scurs de uleiul din conserva.Adaugam si busuiocul maruntit.Potrivim de sare si piper.


Lasam sa se caleasca putin si tonul dupa care adaugam o jumatate pahar cu apa si lasam sa scada pina devine un sos.


Se adauga pastele scurse de apa si se amesteca.Se servesc fierbinti cu parmezan ras.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu kaizer si ton" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Satisfyyourcravings 1

23.05.2013, 19:54

Pennele sunt preferatele mele!

Angelina_Elena 1

23.05.2013, 20:16

Ce bine arata!

Rocsi 1

23.05.2013, 21:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne rigate cu piept de pui si sos alb de usturoi