Paste cu carne tocata de pui si mozzarella

de mirela0911 in Penne, 5 Noi 2018 | 1110 vizualizari

 

Un pranz usor si satios si pe gustul tuturor!

 

INGREDIENTE

  • 500 g penne integrale
  • 750 g carne tocata de pui
  • 50 ml ulei
  • 1 ceapa alba
  • 1 lgt condimente de ierburi si boia Delikat
  • sare, piper dupa gust
  • 500 ml rosii pasate
  • 1 lgt zahar brun
  • 1 lgt verdeturi italienesti Delikat
  • 200 g mozzarella
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne tocata de pui si mozzarella:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.


Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei. Se adauga condimentele de ierburi si boia, se amesteca repede apoi se adauga carnea tocata. Se amesteca si se lasa la calit pana se albeste binecarnea de pui. Se condimenteaza cu sare si piper. Se acopera cratita si se lasa5 minute sa fiafba in sucul propriu. Se adauga apoi rosiile pasate si se amesteca. Se lasa sa mai fiarba impreuna cca 10 minute. Se mai adauga sare si piper daca este nevoie, se pun verdeturile, zaharul brun si se mai lasa sa dea cateva clocote. Se ia de pe foc.


Se pregateste o tava. Se pune jumatate din cantitatea de paste apoi jumatate din sosul cu carne, restul de paste si deasupra se intinde restul de sos. Se rade deasupra mozzarella si se dala cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru cca 20 de minute sau pana se rumeneste frumos deasupra.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot inlocui rosiile pasate cu suc/bulion de rosii.

2

Se poate inlocui mozzarella cu cascaval.

3

Se pot pune si 2-3 catei de usturoi (eu am uitat).

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne tocata de pui si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

trifadalia 1

06.11.2018, 10:04

mirela0911 1

06.11.2018, 10:31

Va multumesc pentru aprecieri!

Ksenya 1

06.11.2018, 10:53

pe gustul meu !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii la cuptor