Penne cu spanac si rosii

de ANCA in Penne, 15 Noi 2010 | 5829 vizualizari

 

Dupa o reteta pregatita de Vladut de la Neatza, cu touch-ul personal al Liviului, au iesit o minunatie de paste, usoare si mai gustoase dact as fi crezut!:)

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste (penne)
  • o farfurie cu varf de spanac
  • o cutie de rosii cubulete
  • cativa catei de usturoi (dupa gust)
  • piper
  • sare
  • 300 g parmezan/branza de capra sau alta telemea tare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu spanac si rosii:

Usturoiul se toaca marunt si se pune la innabusit in 2 linguri de ulei de masline, nu prea mult, aproximativ un minut. Se adauga rosiile cubulete, se amesteca bine si se acopera cu un capac.


Dupa ce sosul a clocotit cateva minute, se adauga spanacul proaspat, taiat fasii, sau pur si simplu, rupt cu mana, se amesteca, se pune capacul si se lasa sa dea cateva clocote, cat sa se inmoaie. Nu-l fierbem prea mult pentru a nu-si pierde vitaminele.


Se potriveste gustul cu sare si piper, apoi se adauga sosul peste pastele fierte al dente. Se amesteca si branza de capra data pe razatoarea marunta si se servesc calde.


Merge perfect un vin alb demisec!


Enjoy!:)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu spanac si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

17.11.2010, 18:46

Reteta asta e chiar grozava!

vanilla 1

19.11.2010, 15:15

cred ca sunt ffffff gustoase!!!

Oana 1

30.11.2010, 22:00

Iamii, cred ca sunt tare bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Penne alla Siciliana al Forno