Penne cu spanac si rosii

de ANCA in Penne, 15 Noi 2010 | 5190 vizualizari

 

Dupa o reteta pregatita de Vladut de la Neatza, cu touch-ul personal al Liviului, au iesit o minunatie de paste, usoare si mai gustoase dact as fi crezut!:)

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste (penne)
  • o farfurie cu varf de spanac
  • o cutie de rosii cubulete
  • cativa catei de usturoi (dupa gust)
  • piper
  • sare
  • 300 g parmezan/branza de capra sau alta telemea tare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu spanac si rosii:

Usturoiul se toaca marunt si se pune la innabusit in 2 linguri de ulei de masline, nu prea mult, aproximativ un minut. Se adauga rosiile cubulete, se amesteca bine si se acopera cu un capac.

Dupa ce sosul a clocotit cateva minute, se adauga spanacul proaspat, taiat fasii, sau pur si simplu, rupt cu mana, se amesteca, se pune capacul si se lasa sa dea cateva clocote, cat sa se inmoaie. Nu-l fierbem prea mult pentru a nu-si pierde vitaminele.

Se potriveste gustul cu sare si piper, apoi se adauga sosul peste pastele fierte al dente. Se amesteca si branza de capra data pe razatoarea marunta si se servesc calde. 

Merge perfect un vin alb demisec!

Enjoy!:)

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu spanac si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rux 1

17.11.2010, 18:46

Reteta asta e chiar grozava!

vanilla 1

19.11.2010, 15:15

cred ca sunt ffffff gustoase!!!

Oana 1

30.11.2010, 22:00

Iamii, cred ca sunt tare bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!