Penne cu pesto alla genovese

de Andreea Caroline in Penne, 12 Noi 2013 | 2448 vizualizari

 

Obisnuiam sa cumpar pesto din magazin insa acum nu as mai cumpara :) ... Se face usor si e mult mai bun !!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste tip penne
  • 2 maini de busuioc
  • 5 catei usturoi
  • 1\2 pahar ulei de masline
  • 3 linguri seminte de pin
  • 5 linguri parmezan
  • 2 linguri pecorino
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu pesto alla genovese:

Incepem prin a prepara sosul.


Spalam busuiocul si il uscam cu grija cu ajutorul unui servet de hartie.


Usturoiul il curatam de coaja si il pisam cu putina sare.


Cu ajutorul robotului de bucatarie amestecam usturoiul,semintele de pin,busuiocul,parmezanul si pecorino.Se omogenizeaza totul.


Adaugam treptat uleiul de masline si amestecam totul pana ce va deveni un sos.


Separat punem apa la fiert.Cand fierbe,punem sare si apoi adaugam pastele.Le fierbem dupa indicatiile de pe ambalaj .Cand s-au fiert se scurg de apa.


Se adauga sosul la paste,amestecam si le servim fierbinti .



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu pesto alla genovese" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Andreea Caroline 1

12.11.2013, 21:06

merisor 1

12.11.2013, 21:20

Andreea Caroline 1

12.11.2013, 21:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne alla Siciliana al Forno