Penne cu pesto alla genovese

de - Andreea - in Penne, 12 Noi 2013 | 4026 vizualizari

 

Obisnuiam sa cumpar pesto din magazin insa acum nu as mai cumpara :) ... Se face usor si e mult mai bun !!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste tip penne
  • 2 maini de busuioc
  • 5 catei usturoi
  • 1\2 pahar ulei de masline
  • 3 linguri seminte de pin
  • 5 linguri parmezan
  • 2 linguri pecorino
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu pesto alla genovese:

Incepem prin a prepara sosul.


Spalam busuiocul si il uscam cu grija cu ajutorul unui servet de hartie.


Usturoiul il curatam de coaja si il pisam cu putina sare.


Cu ajutorul robotului de bucatarie amestecam usturoiul,semintele de pin,busuiocul,parmezanul si pecorino.Se omogenizeaza totul.


Adaugam treptat uleiul de masline si amestecam totul pana ce va deveni un sos.


Separat punem apa la fiert.Cand fierbe,punem sare si apoi adaugam pastele.Le fierbem dupa indicatiile de pe ambalaj .Cand s-au fiert se scurg de apa.


Se adauga sosul la paste,amestecam si le servim fierbinti .



Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu pesto alla genovese" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

- Andreea - 1

12.11.2013, 21:06

Merisor 1

12.11.2013, 21:20

- Andreea - 1

12.11.2013, 21:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu  smantana ,fasole verde  , cartofi si sunculita de porc

ieri la 23:41

Desert gogosi cu ciocolata

de Lau 9

ieri la 21:35

Friptura de porc inabusita

de Lau 9

ieri la 21:05

Penne cu spanac și gorgonzolla

ieri la 20:54

RETETA RECOMANDATA
Penne cu broccoli la cuptor