Penne cu pui si sos de rosii

de Pasiune pentru bucatarie in Penne, 2 Iun 2010 | 10376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -450 g penne
  • -2 piepti de pui
  • -1 ceapa mare
  • -4 catei de usturoi
  • -2 rosii
  • -4 linguri pasta de tomate
  • -delikat
  • -sare,piper,cimbru
  • -1 lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu pui si sos de rosii:

Pieptul de pui se taie bucati potrivite si se pune intr-o tigaie cu cateva linguri de ulei si se prajeste bine.Se adauga ceapa taiata marunt si rosiile decojite taiate bucati si se calesc 5 min,apoi se pune pasta Se condimenteaza si se lasa pe foc 10-15 min,apoi se pune faina dizolvata in apa si se mai lasa 5 min pe foc.Intre timp se fierb pastele in apa cu sare.


Se servesc calde!

pofta buna!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu pui si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

silvi0ara 1

02.06.2010, 20:39

Si pe mine.

adry88 1

07.07.2011, 17:30

Mario73 1

27.01.2017, 17:40

Un fel de ostropel de pui cu penne.
Cine a mai auzit sa faci rantas la paste?
Nici mort de foame nu cred ca o sa vreau sa incerc.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne tocata la cuptor