Penne cu sos alb si ton

de deliciousflavours in Penne, 11 Iun 2012 | 14744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250-300 gr penne
  • ulei masline
  • 2 catei usturoi
  • 300 gr smantana pentru gatit
  • 150 gr feta
  • 50 gr cascaval ras
  • 200 gr ton in suc natural/ulei
  • 1 conserva mica mazare
  • 1 lingura zeama lamaie
  • busuioc
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu sos alb si ton:

Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj.


Usturoiul zdrobit il calim in putin ulei de masline, nu prea mult deoarece capata un gust amar. Adaugam smantana si lasam pe foc mic pana incepe sa fiarba, dupa care adaugam feta pe care am sfaramat-o in prealabil putin cu furculita si cascavalul ras. Amestecam pana se topesc si obtinem o compozitie omogena. Luam de pe foc, dar tinem sosul la cald, condimentam cu piper, busuioc si adaugam si zeama de lamaie.


Scurgem mazarea si tonul foarte bine - il desfacem in bucatele mai mici cu ajutorul unei furculite si adaugam la sos. Turnam peste pastele scurse si dam la cuptorul preincalzit circa 20 minute, pana capata o crusta aurie.


Pofta buna!


Inspiratie: Bucataria de azi




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sos alb si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

BuburuzaBubu 1

12.06.2012, 08:39

delicios

Laura Alexia 1

12.06.2012, 11:46

imi plac pastele cu ton

Bya Ralu 1

31.01.2013, 21:35

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton