Penne cu ton

de Dana_Retetegg in Penne, 3 Dec 2010 | 1866 vizualizari

 

Pe o vreme ploioasa si rece nu este nimic mai placut decat sa stai in casa si sa gatesti ceva delicios pentru o masa speciala cu persoana iubita.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr penne rigate
  • 2 conserve de ton in ulei
  • 2 ardei kapia
  • 1 lamaie
  • 150 gr masline negre
  • patrunjel
  • oregano
  • busuioc
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton:

Am pus pastele la fiert in apa cu sare si ulei timp de 10 minute. Le-am scurs de apa si le-am clatit in apa rece. Le-am lasat cateva minute sa se scurga bine.



Ardeiul l-am calit in 2 linguri de ulei impreuna cu oregano si busuioc. L-am lasat apoi 5 minute deoparte sa se raceasca.



Cand pastele s-au scurs bine de apa le-am asezat intr-un bol, am adaugat ton (scurs bine de uleiul din conserva), ardei, masline, zeama si felii de lamaie, sare, patrunjel.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

03.12.2010, 15:33

Buuuuuuuuuuuuuun

Dana_Retetegg 1

03.12.2010, 16:25

thanks all

giuliana 1

03.12.2010, 18:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08