Penne Rigate cu hrisca si carnati afumati

de Valclaudia in Penne, 12 Mar 2016 | 1007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste Penne Rigate
  • 50 g hrisca uscata
  • cca 20 cm praz
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ardei kapia rosu
  • sare si piper dupa gust
  • 2 cani apa plata
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel verde
  • 250 g carnati afumati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne Rigate cu hrisca si carnati afumati:

Taiem carnatii rondele de 1 cm si le prajim in tigaia antiaderenta pana se rumenesc dupa preferinta.


Prazul spalat se taie rondele, apoi se pune la calit impreuna cu ardeiul in ulei de masline.


Adaugam pastele si hrisca, punem 2 cani cu apa plata si lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade apa si se umfla pastele si hrisca,imbracandu-se in sosul format prin gatirea prazului si a ardeiului.


Adaugam dupa gust sare si piper, un catel de usturoi pisat,presaram patrunjel verde si servim pastele cu rondele de carnati prajiti.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne Rigate cu hrisca si carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

elucubratiiculinare 1

13.03.2016, 16:42

bune rau

Catalina L 1

13.03.2016, 18:17

HUMMM

Rahela Velicu 1

14.03.2016, 15:37

bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu carne tocata si ciuperci