Penne cu ton in sos de rosii

de Angelina_Elena in Penne, 2 Iun 2014 | 8050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g penne
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita sare
  • apa
  • Pentru sos:
  • 3 conserve de ton in sos de rosii
  • 1 conserva de rosii in suc propriu (decojite)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • patrunjel uscat
  • sare
  • piper
  • In plus:
  • cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton in sos de rosii:

Pennele se pun la fiert in apa clocotita cu sare si ulei si se fierb 8-10 minute.


Le scoatem si le punem la scurs intr-o strecuratoare.


Ceapa o spalam si o tocam marunt. Morcovul il curatam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.


Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei de masline la incins, adaugam ceapa tocata marunt si morcovul.


Lasam sa se caleasca impreuna vreo 5 minute apoi adaugam rosiile pasate.


Lasam sosul sa fierba inca 10 minute, apoi punem bucatile de ton in suc de rosii, amestecam usor si mai lasam 2-3 minute.


Condimentam dupa gust cu sare, piper si patrunjel uscat.


Amestecam sosul obtinut cu pastele, apoi transferam totul intr-un vas termorezistent pe care il dam la cuptor pentru 15 minute.


Scoatem apoi vasul, presaram deasupra cascavalul dat pe razatoare si dam la cuptor pentru inca 4-5 minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Angelina_Elena 1

05.06.2014, 12:30

Rocsi

xana 1

07.06.2014, 00:03

Ubulika 1

08.06.2014, 09:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si ciuperci