Penne cu ton si tomate

de nadina73 in Paste, 29 Mai 2010 | 4175 vizualizari

 

super bune si gustose si usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de penne 500 g
  • 1 conserva de 1 kg ton in ulei
  • 2 cepe
  • 200 ml pasta de tomate
  • sare 
  • 2 linguri de unt
  • piper
  • 3 linguri de ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton si tomate:

Se pune apa la fiert cu sare ,cand apa clocoteste se pun pennele si 2-3 linguri de ulei(ca sa nu se lipeasca)

Separat se curata ceapa se caleste in 2-3 linguri de unt apoi se pune pasta de tomate ,sare si piper macinat se lasa sa dea 2 clocote apoi se pune tonul scurs de ulei  si maruntit(daca e cazu) dupa care se amesteca cu pennele scurse bine de apa

Se servesc atat calde cat si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton si tomate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

nadina73 1

30.05.2010, 20:39

da mane una mica sa nu ti se faca rau ca e si cald ,te pup

mariac 1

31.05.2010, 22:34

adry88 1

18.05.2011, 21:46

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaetzle (taitei germani) cu ceapa caramelizata si sos de branza