Penne integrale cu piept de pui si ciuperci pleurotus

de Valclaudia in Penne, 20 Mai 2017 | 367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga penne integrale
  • 1 piept de pui
  • 200 gr ciuperci pleurotus
  • 1 lingura legume deshidratate
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei kapia
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • un praf de usturoi granulat
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne integrale cu piept de pui si ciuperci pleurotus:

Punem pastele la fiert, in multa apa clocotita cu sare si respectam timpul de fierbere trecut pe ambalaj.


Intre timp, curatam ceapa verde, ardeiul si ciupercile.


Ceapa si ardeiul se taie bucatele si se pun la sotat in 2 linguri ulei de masline.


Ciupercile se trec prin tocator, apoi se adauga peste legumele sotate.


Presaram legumele deshidratate peste ciuperci, adaugam pieptul de pui taiat bucatele, sare si piper dupa gust.


Acoperim tigaia si, cand scade apa lasata de ciuperci, mai adaugam cca 100 ml apa, un praf de usturoi granulat, lasam sa dea in clocot, apoi oprim focul.


Pastele fierte se scurg si se adauga in tigaie peste legume si carne, amestecam, presaram patrunjel verde si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne integrale cu piept de pui si ciuperci pleurotus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

21.05.2017, 18:20

oanapl 1

22.05.2017, 20:48

Bune!

cristinutanicolita 1

25.05.2017, 06:44

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura desteapta

de oanapl 5

ieri la 21:50

Prăjitură cu cremă de brânză

de oanapl 5

ieri la 21:42

Supă cremă de cartofi cu fructe de mare

ieri la 20:41

Tiramisu

de ancutsa 5

ieri la 20:11

Salata cu dovlecei la gratar si ton

de Rocsi 9

ieri la 19:48

RETETA RECOMANDATA
Penne cu branza si smantana