Penne integrale cu piept de pui si ciuperci pleurotus

de Valclaudia in Penne, 20 Mai 2017 | 3312 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga penne integrale
  • 1 piept de pui
  • 200 gr ciuperci pleurotus
  • 1 lingura legume deshidratate
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei kapia
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • un praf de usturoi granulat
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne integrale cu piept de pui si ciuperci pleurotus:

Punem pastele la fiert, in multa apa clocotita cu sare si respectam timpul de fierbere trecut pe ambalaj.

Intre timp, curatam ceapa verde, ardeiul si ciupercile.

Ceapa si ardeiul se taie bucatele si se pun la sotat in 2 linguri ulei de masline.

Ciupercile se trec prin tocator, apoi se adauga peste legumele sotate.

Presaram legumele deshidratate peste ciuperci, adaugam pieptul de pui taiat bucatele, sare si piper dupa gust. 

Acoperim tigaia si, cand scade apa lasata de ciuperci, mai adaugam cca 100 ml apa, un praf de usturoi granulat, lasam sa dea in clocot, apoi oprim focul.

Pastele fierte se scurg si se adauga in tigaie peste legume si carne, amestecam, presaram patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne integrale cu piept de pui si ciuperci pleurotus" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos bechamel, ciuperci si mozzarella