Penne la cuptor

de Alina26 in Penne, 15 Ian 2014 | 12755 vizualizari

 

Dintre toate pastele facute la cuptor,asta e cea mai buna si imi place cel mai mult.E favorita mea.

 

INGREDIENTE

  • 350g pasta(penne)
  • 200g sunca de praga(prosciutto cotto)
  • 200g caizer
  • 100g parmezan ras
  • 500g ciuperci champignons
  • 300g sos de rosii
  • 3 mozzarele
  • 3 lg ulei e masline
  • 100g mazare congelata
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne la cuptor:

1.Am fiert pasta dupa instructiunile de pe ambalaj,am lasat la scurs si la racit.

2.Am prajit bine caizerul,pe care l-am taiat cubulete.L-am scos cu o paleta si am pus ciupercile cu putina sare,pe care le-am curatat,spalat si le-am taiat in doua sau in patru.Am lasat sa se prajeasca putin.

3.Am taiat mozzarela cubulete,sunca tot cubulte si le-am pus intr-un bol impreuna pasta,ciupercile,caizarul,sosul de rosii,mazarea congelata,jumatate de parmezan,oregano,busuioc,sare si piper si am mestecat bine.Am pus totul intr-o tava si am presarat restul de parmezan.

4.Am incins cuptorul la 200°.Am dat tava la cuptor pentru 20-30 de minute pana s-a rumenit putin.

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

Puteti folosi cascaval in loc de mozzarella sau chiar mai multe tipuri de branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu carne tocata si ciuperci