Salata de paste cu piept de pui si mango

de Toamna07 in Penne, 13 Sep 2012 | 5525 vizualizari

 

Va somez sa preparati aceasta minunata salata-completa cu maxim de vitamine si proteine care, cu fiecare ingredient adaugat,fiecare condiment deschide calea spre noi si noi imparatii ale gustului !

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 300 g paste penne rigate
  • 1 piept de pui (500 g)
  • 2 lime (lamai verzi)
  • 1 salata iceberg
  • 1 fruct mango
  • 1 ardei rosu gras
  • 1 ardei iute verde
  • 2 cepe verzi
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • sare si piper proaspat macinat, amestec(rosu,alb,negru,verde)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste cu piept de pui si mango:

Pieptul de pui spalat,uscat si asezonat cu sare si piper mix se pune la fript(prajit) intr-o tigaie de teflon in cateva linguri de ulei de masline,la foc mediu.Se frige pe ambele parti cateva minute.

Pastele se fierb al dente in apa cu sare si un strop de ulei.Se scurg si se trec prin jet de apa rece.

Intr-un bol mare adaugam salata iceberg, ceapa verde si ardeii taiati in fasii subtiri,oblice.

Mango se taie in doua pe lung ,pe langa sambure,se cresteaza fructul in patratele si cu ajutorul unui cutit ascutit decupam cubuletele pe care le punem in bol. Pieptul de pui se taie fasii iar patrunjelul se toaca marunt;le adaugam si pe ele in bolul mare.

Preparam un dressing din zeama de lime (daca lime-ul nu are suficienta zeama apelati la o lamaie mare zemoasa), ulei de masline extravirgin (cam 100 ml.),sare si piper mix.Amestecam si adaugam jumatate din el peste paste si le amestecam usor, iarjumatate peste legume si piept,in bol.
Pastele asezonate le amestecam usor cu legumele din bol .

Dupa gust, mai putem adauga sare,piper,ulei de masline sau zeama de lime.

Aceasta salata este un deliciu si nu va puteti opri doar la cateva furculite,va garantez!:)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu piept de pui si mango" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste de vara