Penne rigate cu ciuperci si sos alb

de ilinca_rox in Penne, 9 Feb 2014 | 3929 vizualizari

 

Pastele sunt una din mancarurile mele preferate :X si le pregatesc destul foarte des, dar niciodata fara usturoi pentru ca il ador :X
Sper sa va placa si voua!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr penne rigate
  • 280 gr ciuperci feliate Bonduelle
  • 4 linguri smantana 12% grasime
  • 100 gr branza de vaca
  • 5 graunti usturoi
  • masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • oregano
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate cu ciuperci si sos alb:

Intr-o oala se pune apa la fier cu putina sare si putin ulei. Cand a inceput sa clocoteasca se adauga pastele la fiert pentru 10-12 minute (in functie de instructiunile de pe ambalaj). Cand sunt fierte se scot in sita si se lasa la scurs pana se pregateste sosul.


Se pregatesc ingredientele pentru sos: usturoiul se toaca marunt, iar branza se marunteste.

Intr-o tigaie se pune la incins putin unt. Se adauga ciupercile si se lasa la calit 2 minute, apoi se adauga si usturoiul si se mai lasa inca 2 minute la foc mic. Peste acestea se adauga smantana, se amesteca si apoi se pune si branza de vaca. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si oregano.




Pennele se amesteca cu sosul alb cu ciuperci si se decoreaza cu masline tocate marunt si patrunjel.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigate cu ciuperci si sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Pushaa 1

10.02.2014, 11:06

tare bune!!

Alina26 1

10.02.2014, 11:53

buneee!!!

ilinca_rox 1

11.02.2014, 21:14

multumesc tututror

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si parmezan