Paste cu sos de dovlecei

de oanapl in Penne, 15 Feb 2017 | 1321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste (penne rigate)
  • 2 dovlecei
  • 2 rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 200 ml smantana
  • 125 g mozzarella, taiata cubulete
  • 200 g mozzarella razuita
  • frunze de busuioc
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de dovlecei:

Fierbi pastele al dente, în apa cu sare.


Între timp, cureti usturoiul si speli legumele si frunzele de busuioc.


Rosiile le cureti de coaja si le tai cubulete.

Dovleceii ii tai cubulete. Cubuletele de dovlecei, busuiocul, usturoiul, sarea si smantana le mixezi pana obtii o spuma.


Torni sosul obtinut peste pastele fierte al dente si scurse de apa, dupa care amesteci usor cu o lingura. Adaugi cubuletele de mozzarella si rosii. Amesteci putin, iar deasupra presari mozzarella razuita.


Introduci tava în cuptorul preîncalzit, la 200 °C timp, de 20-25 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

kytz 1

15.02.2017, 18:58

Yammiiii!

noiinbucatarie 1

15.02.2017, 21:11

oanapl 1

17.02.2017, 23:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare in stil asiatic

de xana 5

ieri la 23:29

Tort de biscuiti si ciocolata

de RuxyRux 9

ieri la 21:53

Briose aperitiv cu sunca si ardei

ieri la 21:20

Tort cu nucă, ness şi ciocolată albă

de ancutsa 5

ieri la 21:02

Dulceață de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 17:55

RETETA RECOMANDATA
Serpentelli cu legume si cascaval