Pepeni

de cec in Dulciuri, 12 Dec 2010 | 4450 vizualizari

 

Reteta e luata de la Irenke care a postat-o pe culinar.ro
Celui mic i s-a facut pofta de pepene si cerea, asa ca stiind de reteta asta am zis sa-l pacalesc cu o felie

 

INGREDIENTE

Pentru aluatul rosu si galben:

  • 125g de margarina,
  • 250g biscuiti tocati,
  • 100g zahar pudra,
  • coloranti rosu si galben,
  • 1 aroma de pepene sau daca nu aveti atunci de care va place si laptic/apa cat va fi necesar.

Pentru cel verde:

  • 125g margarina,
  • 350g biscuiti tocati,
  • 100g zahar pudra,
  • colorant verde,
  • 1 aroma de pepene sau daca nu aveti aunci de care va place si laptic/ apa cat va fi necesar.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pepeni:

Amestecam bine toate ingredientele si obtinem aluatul pentru interior pe care il separam in doua si punem cei doi coloranti. Dupa colorare facem bulgari si punem la frigi pana se face si cel verde.In plus fata de ce cerea reteta am pus o mana de stafide in cel rosu pt a imita samburii.


Apoi facem si aluatul vede , cu care vom masca aluatul rosu si cel galben. Dupa ce e gata il punem la rece macar 1 ora. Apoi feliem si papam. Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pepeni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

cec 1

16.01.2011, 07:37

mirela_chicago 1

27.05.2011, 18:02

hi, dar colorantul cu ce il amesteci ca din fhoto este gelatinos un pic , oricum arata super si asa idei sa-ti mai vina sa ne mai arati si noua

cec 1

03.06.2011, 23:44

din pacate nu mie mi-au venit ideile, ci le-am preluat de la altii
colorantul l-am ous in untul (sau margarina)topit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu migdale si ciocolata pentru Craciun