Pepeni

de cec in Dulciuri, 12 Dec 2010 | 5203 vizualizari

 

Reteta e luata de la Irenke care a postat-o pe culinar.ro
Celui mic i s-a facut pofta de pepene si cerea, asa ca stiind de reteta asta am zis sa-l pacalesc cu o felie

 

INGREDIENTE

Pentru aluatul rosu si galben:

  • 125g de margarina,
  • 250g biscuiti tocati,
  • 100g zahar pudra,
  • coloranti rosu si galben,
  • 1 aroma de pepene sau daca nu aveti atunci de care va place si laptic/apa cat va fi necesar.

Pentru cel verde:

  • 125g margarina,
  • 350g biscuiti tocati,
  • 100g zahar pudra,
  • colorant verde,
  • 1 aroma de pepene sau daca nu aveti aunci de care va place si laptic/ apa cat va fi necesar.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pepeni:

Amestecam bine toate ingredientele si obtinem aluatul pentru interior pe care il separam in doua si punem cei doi coloranti. Dupa colorare facem bulgari si punem la frigi pana se face si cel verde.In plus fata de ce cerea reteta am pus o mana de stafide in cel rosu pt a imita samburii.

Apoi facem si aluatul vede , cu care vom masca aluatul rosu si cel galben. Dupa ce e gata il punem la rece macar 1 ora. Apoi feliem si papam. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pepeni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

cec 1

16.01.2011, 07:37

mirela_chicago 1

27.05.2011, 18:02

hi, dar colorantul cu ce il amesteci ca din fhoto este gelatinos un pic , oricum arata super si asa idei sa-ti mai vina sa ne mai arati si noua

cec 1

03.06.2011, 23:44

din pacate nu mie mi-au venit ideile, ci le-am preluat de la altii
colorantul l-am ous in untul (sau margarina)topit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Desert Alba ca zapada fara coacere