Pere in aspic

de alilianaa in Mancaruri de post, 20 Oct 2013 | 882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pere
  • sirop de zahar ( dintro cana apa si o ceasca zahar)
  • esenta vanilie
  • 20 ml alcool dulce( eu am folosit Angeli)
  • jumatate plic gelatina
  • un varf lingurita unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere in aspic:

Perele au fost spalate, curatate si taiate cubulete. Eu le-am lasat si coaja. Intr-o cratita am pus untul. Peste unt, perele, le-am calit pret de 5 minute. Am adaugat siropul de zahar, vanilia si alcoolul. Le-am lasat sa fiarba pana ce perele s-au inmuiat ( perele mele au fost mai tari si le-am lasat mai mult). Cand toata compozitia a fiert si s-a legat putin, am adaugat gelatina hidratata si topita. Am amestecat compozitia si am tranferat-o in boluri. Se lasa la rece cateva ore bune. Se serveste ca atare sau asezonata dupa inspiratie.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pere in aspic" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

alilianaa 1

20.10.2013, 19:10

Cleme, multumesc la patrat( stii tu!)si stie tot siteul

Rocsi 1

20.10.2013, 19:23

Mmm ce bun!

alilianaa 1

20.10.2013, 19:31


Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!