Pere in aspic

de alilianaa in Mancaruri de post, 20 Oct 2013 | 1044 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pere
  • sirop de zahar ( dintro cana apa si o ceasca zahar)
  • esenta vanilie
  • 20 ml alcool dulce( eu am folosit Angeli)
  • jumatate plic gelatina
  • un varf lingurita unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere in aspic:

Perele au fost spalate, curatate si taiate cubulete. Eu le-am lasat si coaja. Intr-o cratita am pus untul. Peste unt, perele, le-am calit pret de 5 minute. Am adaugat siropul de zahar, vanilia si alcoolul. Le-am lasat sa fiarba pana ce perele s-au inmuiat ( perele mele au fost mai tari si le-am lasat mai mult). Cand toata compozitia a fiert si s-a legat putin, am adaugat gelatina hidratata si topita. Am amestecat compozitia si am tranferat-o in boluri. Se lasa la rece cateva ore bune. Se serveste ca atare sau asezonata dupa inspiratie.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pere in aspic" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

alilianaa 1

20.10.2013, 19:10

Cleme, multumesc la patrat( stii tu!)si stie tot siteul

Rocsi 1

20.10.2013, 19:23

Mmm ce bun!

alilianaa 1

20.10.2013, 19:31


Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de hribi cu legume