Pere in camasa

de alba_zori in Dulciuri, 23 Iul 2012 | 1016 vizualizari

 

Am incercat pentru prima oara si eu perele imbracate in camasa,adica in crosta,am gustat si mi-a placut,am sa mai fac si trebuie sa ma perfectionez si sa le fac bine de tot,sper sa va placa si voua.

 

INGREDIENTE

  • 4 pere mai potrivite
  • 100 gr zahar
  • scortisoara
  • cuisoare
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • 250 gr faina
  • 150 ml ulei
  • 100 gr zahar pudra
  • 4 linguri de lichior de mandarine sau alt lichior
  • un ou batut pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere in camasa:

Perele se curata de coaja si se pun in apa la fiert 10 minute cu scortisoara,cuisoare si zahar.Se scot si se scurg apoi se lasa la racit(important!).


Se pregateste si ''camasa'':


-intr-un bol se da prin sita faina,se adauga zaharul pudra,uleiul,putin suc de lamaie si lichiorul.


-se amesteca pana se omogenizeaza,se lasa la odihnit in frigider cam 30 minute,apoi se intinde,se taie in patrat si se aseaza perele reci


-se imbraca cu mana,se fac si niste frunzulite deasupra si se ung cu ou batut.


Trebuie rapiditate ca sa nu curga pasta de pe pere.


Se pun la cuptorul preincalzit la 180 grade pana se inrosesc bine,cam 30 minute.


Se scot,se aseaza in farfurii si se servesc cu crema patisera sau inghetata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pere in camasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (14)

madi_marin 1

24.07.2012, 11:07

arata foarte bine!

gaby_gabytza 1

27.07.2012, 17:35

ce prezentare fara cuvinte

alba_zori 1

27.07.2012, 22:36

multumesc foarte mult,pupici

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Gem din trei fructe (mere,pere si banane)