Pere in sos de ciocolata si sirop de artar

de RuxyRux in Dulciuri, 3 Apr 2016 | 641 vizualizari

 

Un desert delicat, aromat si parfumat pentru o dupa amiaza placuta!

 

INGREDIENTE

Sirop:

  • 6 pere potrivite ( eu am ales jambon)
  • 2 cani de apa de izvor
  • 3 linguri de zahar brun
  • o lingurita apa de trandafiri
  • o lingurita extract de flori de portocal
  • o lingurita suc de rodii( sau dulceata de trandafiri)
  • vanilie Bourbon

Sosul de ciocolata:

  • o lingura unt de cocos
  • o lingura unt de cacao
  • doua linguri cacao
  • 1 lingurita de miere
  • vanilie
  • 3 linguri sirop de artar

Decor: frunzulite de menta si fulgi de cocos

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere in sos de ciocolata si sirop de artar:

In sirop se fierb la foc mic perele jumatati pana se inmoaie.


Se prepara sosul de ciocolata, intr-un vas se topeste untul ( cel de cocos si de cacao), se adauga cacaoa vanilia si siropul de artar si se omogenizeaza.


Se asaza perele pe platou, se pune sosul deasupra si se decoreaza cu fulgi de cocos si frunzulite de menta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pere in sos de ciocolata si sirop de artar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (27)

Rocsi 1

05.04.2016, 10:36

Uuu, ce delicioase trebuie sa fie!

Catalina L 1

09.04.2016, 10:19

delicioase

RuxyRux 1

14.04.2016, 20:55

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papanasi taranesti