Pere la cuptor umplute cu branza Roquefort si nuci

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2019 | 1867 vizualizari

 

O reteta inedita astazi, un antreu stilat si etonant.
Stiti ca-n Franta branza se serveste la sfarsitul mesei.
O reteta deci pe care o puteti servi ca desert, chiar ideala daca nu sunteti mare amator de dulciuri.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/pere-la-cuptor-umplute-cu-branza.html

 

INGREDIENTE

  • 2 pere bio Williams
  • 50 gr de branza Roquefort
  • 1 fava/boaba tonka
  • 4 nuci curatate
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere la cuptor umplute cu branza Roquefort si nuci:

Incalziti cuptorul la 180°C.

Curatati perele, taiati-le in 2 si scoateti cotorul cu samburi din mijlocul lor.

Amestecati branza Roquefort cu nucile curatate si maruntite.

Umpleti 2 jumatati de pere.

Inchideti perele cu jumatatile ramase.

Asezati-le pe hartie de copt.

Radeti boaba de tonka deasupra lor. Inchideti fiecare para in hartia de copt.

Dati la cuptor la 180°C timp de 15 minute.

Totul depinde de perele folosite.

Serviti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere la cuptor umplute cu branza Roquefort si nuci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu ciuperci