Perisoare cu sos de legume si cus cus

de laura_n in Pui, 9 Dec 2012 | 1777 vizualizari

 

Papica buna !

 

INGREDIENTE

pt perisoare

  • 400gr carne tocata pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina mica patrunjel
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • sare

pt sosul de legume

  • 2 cepe rosii
  • 1 fir praz
  • 2 ardei rosii
  • 2 morcovi
  • cateva rosii uscate in ulei, plus un pic ulei din conserva
  • patrunjel verde
  • cativa catei usturoi
  • 1 litru sos rosii
  • sare
  • pt garnitura

  • 200 gr cus cus (eu folosesc paste de marimea orezului)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare cu sos de legume si cus cus:

Legumele se spala si se taie cubulete, morcovul se rade, usturoiul se zdrobeste un pic.


Intr-o tigaie mare si adanca se pun la calit legumele cu un pic de ulei din conserva de rosii uscate.


Se calesc bine, apoi adaugam sos de rosii cat sa le acopere bine si sare. Mai lasam un pic la fiert si apoi le blenduim bine. Punem din nou la fiert si adaugam restul de sos de rosii.


Intre timp, pregatim perisoarele. Carnea tocata se pune intr-un vas de sticla, se adauga radacinoasele rase, ceapa si patrunjelul tocate marunt. Adaugam sare, si oul batut si amestecam bine. Formam perisoare pe care le punem peste sosul de legume si lasam sa fiarba cam 30 min. Gustam din una sa vedem daca e fiarta suficient si daca sunt facute, dam deoparte de pe foc.


Pastele se fierb cu putina sare, cateva minute, se scurg si se servesc cu perisoare cu sos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare cu sos de legume si cus cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Sim0na 1

09.12.2012, 20:31

mmm... ce bune sunt! e zapada mare p-acolo?

mirela0911 1

10.12.2012, 10:04

tare buna!

Krystyan Trendy 1

07.11.2013, 15:32

apetisanta mancare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Perisoare de pui in sos de rosii cu busuioc