Perisoare de carne de porc si vita, in sos bechamel

de Lau in Mancaruri cu carne, 18 Feb 2011 | 4669 vizualizari

 

reteta o am de la bitza,ii multumesc pentru reteta,eu am facut niste modificari,am vrut sa fac ciorba de perisoare dar mi-am adus aminte de reteta si am pus-o in practica,a iesit delicioasa,multumesc pentru reteta data viitoare am sa fac reteta originala

 

INGREDIENTE

  • 500gr carne tocata de vita si porc
  • 1 ou
  • jumatate ceapa
  • 3 lg orez
  • sare, piper
  • Sosul:
  • 50 g margarina
  • 2 lg ulei
  • 5 lg rase de faina
  • 500 ml lapte
  • piper
  • zeama de la lamaie
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de carne de porc si vita, in sos bechamel:

perisoarele:amestecam ingredientele, ceapa sa fie tocata foarte marunt. Punem intr-o oala apa cu sare si cand incepe sa fiarba apa, dam focul mic si formam perisoarele cu mana umeda. Le punem in oala, le lasam sa fiarba pana e fiert orezul. Se scot pe o farfurie cand sunt gata


sosul:intr-o cratita punem margarina cu uleiul, cand amestecul este omogen se adauga faina si se lasa sa se prajeasca,apoi se toarna laptele rece amestecand energic. Se fierbe pana se ingroasa. Cand este gata se condimenteaza, se adauga perisoarele si se serveste cu patrunjel

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de carne de porc si vita, in sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

DIANA B 1

19.02.2011, 11:24

mena29 1

19.02.2011, 19:55

Lau 1

19.02.2011, 22:23

multumesc fetelor pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde cu carne de porc