Perisoare de curcan cu sos de smantana

de adasev12 in Mancare copii, 1 Aug 2011 | 7218 vizualizari

 

am pornit de la faptul ca lui Alex ii plac perisoarele si morcoveii si fiindca aveam un piept de curcan, mi-am zis ca cel mai bine ar fi sa-i prepar niste perisoare, ca tot ii plac, si e jale cu el cu mancarea....dar merg foarte bine pt toata lumea, nu numai la copii....

 

INGREDIENTE

  • 350 g piept de curcan
  • o manuta de orez
  • un morcovel ras
  • un ou
  • o mana de pesmet
  • putina sare

pt sos:

  • un morcov mai maricel
  • 2 lg smantana
  • 2-3 felii de ceapa
  • 2 lg ulei de masline
  • o lg-ita de amidon de porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de curcan cu sos de smantana:

Mai intai am facut perisoarele si le-am fiert in apa cu putina sare.


Am pregatit intre timp sosul astfel: am pus uleiul la incins si am calit putin ceapa si morcovul taiat felii in jumatate.Am pus apoi o canita de supa de la perisoare si am lasat 10 min sa fiarba morcovelul.


Am scos apoi feliile de ceapa si am adaugat smantana, am legat sosul cu amidon si apoi am scos perisoarele din apa si le-am transferat in sos.


Am mai lasat sa dea un clocot impreuna cu sosul si am stins focul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de curcan cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

jolygina 1

21.08.2011, 15:30

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 12:00

iri_iri 1

28.03.2015, 20:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu branza si smantana