Perisoare din piept de pui cu marar

de Rahela Velicu in Pui, 16 Iun 2019 | 2715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui ( aprox. 350 g)
  • 4 cepe
  • 3 cartofi medii
  • 2 oua
  • 1 legatura de marar
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare din piept de pui cu marar:

Fierbem carnea de pui, apoi o tocam la robotul de bucatarie sau o dam prin masina de tocat impreuna cu 2 cepe si cartofii.

Adaugam ouale si mararul tocat marunt, sare si piper dupa gust si amestecam bine.

Formam perisoarele si le punem in tava de la cuptor tapetata cu hartie de copt. Dam perisoarele la cuptorul incins la 200 de grade C, pentru 45-50 de minute. Le lasam sa se rumeneasca frumos.

Celelalte 2 cepe le tocam marunt si le calim pentru 5-6 minute in ulei incins. Adaugam pasta de tomate si o cana de apa, acoperim si lasam 15 minute sa fiarba sosul. Adauagam cateii de usturoi dati pe razatoarea cu ochiuri mici si mararul si mai lasam 2-3 minute pe foc. Servim perisoarele cu sos.

Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare din piept de pui cu marar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Papricas cu carne de pui si galusti