Perisoare din piept de pui cu marar

de Rahela Velicu in Pui, 16 Iun 2019 | 2653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui ( aprox. 350 g)
  • 4 cepe
  • 3 cartofi medii
  • 2 oua
  • 1 legatura de marar
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare din piept de pui cu marar:

Fierbem carnea de pui, apoi o tocam la robotul de bucatarie sau o dam prin masina de tocat impreuna cu 2 cepe si cartofii.

Adaugam ouale si mararul tocat marunt, sare si piper dupa gust si amestecam bine.

Formam perisoarele si le punem in tava de la cuptor tapetata cu hartie de copt. Dam perisoarele la cuptorul incins la 200 de grade C, pentru 45-50 de minute. Le lasam sa se rumeneasca frumos.

Celelalte 2 cepe le tocam marunt si le calim pentru 5-6 minute in ulei incins. Adaugam pasta de tomate si o cana de apa, acoperim si lasam 15 minute sa fiarba sosul. Adauagam cateii de usturoi dati pe razatoarea cu ochiuri mici si mararul si mai lasam 2-3 minute pe foc. Servim perisoarele cu sos.

Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare din piept de pui cu marar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui gatit cu orez basmati si mazare