Perisoare in sos tomat

de PapaVio in Mancaruri cu carne, 18 Mar 2014 | 2219 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt. perisoare:

  • 750g carne tocata (porc+vita)
  • 3/4 cana cu orez
  • O ceapa rosie mare
  • Un ou
  • Sare,piper,boia de ardei iute

Pt.sos:

  • 100ml ulei
  • 3 linguri cu faina
  • 1/2 kg pasta de tomate
  • Zeama de carne
  • Sare,piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare in sos tomat:

Amestecam carnea tocata cu orezul, ceapa tocată mărunt şi oul.Adaugam sare, piper, boia si amestecam bine, bine, bine.


Formam perişoare de mărimea unei nuci si le punem pe un fund de lemn.Mie m-au iesit 55 de perisoare.32 le-am dat deoparte pt. a le pune in sos.


Acesta l-am facut punand 100ml.ulei intr-o cratita si cand acesta s-a incins am pus 3 linguri cu faina.Am amestecat cu o lingura pana cand faina a prins o culoare galbuie.Acum se adauga pasta de tomate,sarea,piperul si se omogenizeaza.Dupa 3-4minute punem perisoarele in sos si lasam sa fiarba la foc potrivit aprox. 10.Daca sosul e prea gros se mai adauga putina zeama de carne in timpul fiertului.


Se pot servi cu paine taiata cubulete si puse in farfuria cu perisoare si sos.Puteti servi cu gogosari in otet.


Restul de perisoare le-am pus in frigider cu o adresa precisa pt. maine: bors cu perisoare.Asta e !


Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

19.03.2014, 08:48

laura_n 1

21.03.2014, 16:52

misto! dar vai de mama, juma de kil de pasta? )

-Licurici- 1

23.06.2015, 08:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu  smantana ,fasole verde  , cartofi si sunculita de porc

ieri la 23:41

Desert gogosi cu ciocolata

de Lau 9

ieri la 21:35

Friptura de porc inabusita

de Lau 9

ieri la 21:05

Penne cu spanac și gorgonzolla

ieri la 20:54

Paine fara framantare

de Lau 9

ieri la 20:26

RETETA RECOMANDATA
Piftie de porc