Budinca cu sunca

de Corinuta in Mancaruri cu carne, 13 Aug 2010 | 4767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g taitei lati
  • 250 g sunca fiarta
  • 3 oua
  • 50 g unt
  • 80 g branza rasa
  • 150 ml smantana
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper macinat
  • nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu sunca:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se strecoara si se clatesc cu apa rece.


Se taie sunca fasii. Se separa albusurile de galbenusuri. Acestea din urma se bat cu mixerul impreuna cu untul, branza si smantana. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.


Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se spala ceapa, se taie rondele, se adauga jumatate peste amestecul cu galbenus. Se adauga usturoiul curatat si pisat. Se amesteca cu pastele si fasiile de sunca.


Se unge cu unt un vas termorezistent si se toarna in acesta amestecul de paste. Se bat bine albusurile cu un praf de sare, se adauga ceapa ramasa si se intinde peste paste.


Se baga la cuptor si se coace aprox. 25 de minute pana se rumeneste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

angyb 1

28.05.2013, 18:40

babi5 1

13.06.2013, 10:51

Corinuta 1

13.06.2013, 11:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pipote