Cartofi cu bacon si ciuperci

de LicutaMarin in Mancaruri cu carne, 4 Iun 2011 | 5248 vizualizari

 

Cand nu vrei sa stai in bucatarie prea mult, sa gatesti mancaruri complicate, alegi retete cat mai rapide si usor de facut. Asa patesc eu in preajma weekendului. Si asa am ales aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 200 gr cascaval
  • 200 gr bacon
  • 250 gr ciuperci
  • 3 linguri ulei masline
  • unt pentru uns forma
  • 5-6 rosii cherry pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu bacon si ciuperci:

1. Se curata cartofii, se taie cubulete si se fierb cu putina sare. Se scot si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
2. Ciupercile se taie felii mari si se calesc cu uleiul de masline. Dupa ce sunt aproape gata se adauga si baconul taiat fasii si se calesc impreuna cateva minute.
3. Ungem o forma (tava) cu unt. Punem jumatate din cartofii fierti in vas. Peste ei punem amestecul de ciuperci cu bacon si apoi cartofii ramasi. Peste acestia punem cascavalul ras si la urma ornam cu cateva rosii cherry.
4. Dam la cuptor 15-20 minute dupa care putem servi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu bacon si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Jagerschnitzel (Snitel de porc cu sos de ciuperci)