Mancare de naut cu carnati

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 19 Mai 2015 | 6196 vizualizari

 

Nu am mai mancat din copilarie. Foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 300g naut
  • 400g carnati taranesti
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 ardei verde mic
  • 1 ardei rosu mic
  • 50ml ulei
  • 2 linguri pasta gulas
  • 2 linguri pasta de tomate
  • cimbru
  • oregano
  • patrunjel
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut cu carnati:

Nautul se pune in multa apa rece de seara pana dimineata.


A doua zi se spala in mai multe ape si se pune la fiert in apa cu sare 1,5-2 ore.


Cand este fiert se pune la scurs.


Se curata ceapa si se toaca marunt.


Se curata ardeii si se taie fasii.


Se curata morcovul si se taie rondele.


Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste ceapa 3-4 minute.


Se pun si ardeii si morcovii si se mai caleste 3-4 minute.


Se pune vegeta, piper si apa si se lasa sa fiarba 10 minute.


Se adauga nautul fiert, se completeaza cu apa si se fierbe 15-20 minute.


Carnatii se taie rondele si se prajesc separat intr-o tigaie.


Cand sunt prajiti se pun peste naut in cratita si se mai fierbe 10 minute.


Se adauga pasta de gulas, pasta de tomate, cimbrul si oregano si se mai fierbe 10 minute.


Se potriveste de sare.


Se pune patrunjelul tocat marunt, se mai da un clocot si este gata.


Se poate pune si in cuptor dupa ce se pun toate ingredientele sa scada cat doriti.


Se mananca cu salata sau muraturi.


Pofta Buna!



 

TIPS-URI

1

Se poate cumpara naut fiert la conserva si atunci se reduce timpul de preparare cu 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

MotanLaOale 1

22.05.2015, 07:28

Xandrinne 1

22.05.2015, 22:33

Tare buna mancarea!!

MotanLaOale 1

22.05.2015, 23:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de linte cu carne de porc