Mancare de naut cu carnati

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 19 Mai 2015 | 3935 vizualizari

 

Nu am mai mancat din copilarie. Foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 300g naut
  • 400g carnati taranesti
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 ardei verde mic
  • 1 ardei rosu mic
  • 50ml ulei
  • 2 linguri pasta gulas
  • 2 linguri pasta de tomate
  • cimbru
  • oregano
  • patrunjel
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut cu carnati:

Nautul se pune in multa apa rece de seara pana dimineata.


A doua zi se spala in mai multe ape si se pune la fiert in apa cu sare 1,5-2 ore.


Cand este fiert se pune la scurs.


Se curata ceapa si se toaca marunt.


Se curata ardeii si se taie fasii.


Se curata morcovul si se taie rondele.


Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste ceapa 3-4 minute.


Se pun si ardeii si morcovii si se mai caleste 3-4 minute.


Se pune vegeta, piper si apa si se lasa sa fiarba 10 minute.


Se adauga nautul fiert, se completeaza cu apa si se fierbe 15-20 minute.


Carnatii se taie rondele si se prajesc separat intr-o tigaie.


Cand sunt prajiti se pun peste naut in cratita si se mai fierbe 10 minute.


Se adauga pasta de gulas, pasta de tomate, cimbrul si oregano si se mai fierbe 10 minute.


Se potriveste de sare.


Se pune patrunjelul tocat marunt, se mai da un clocot si este gata.


Se poate pune si in cuptor dupa ce se pun toate ingredientele sa scada cat doriti.


Se mananca cu salata sau muraturi.


Pofta Buna!



 

TIPS-URI

1

Se poate cumpara naut fiert la conserva si atunci se reduce timpul de preparare cu 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

MotanLaOale 1

22.05.2015, 07:28

Xandrinne 1

22.05.2015, 22:33

Tare buna mancarea!!

MotanLaOale 1

22.05.2015, 23:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Mîncare de castraveţi muraţi