Cartofi frantuzesti cu carnati picanti de Plescoi

de Ksenya in Mancaruri cu carne, 20 Noi 2014 | 17265 vizualizari

 

M-am tot gandit eu demult la combinatia asta dar tot am amanat-o,acu ia sosit momentul.Imi pare rau ca tot am amanat-o.E super combinatia .Satisface papilele gustative chiar si celui mai pretentios gurmand. Zic eu,acu.... astept sa ma contraziceti :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 300 g smantana
  • 6 oua
  • 60 g unt
  • 3 linguri pesmet
  • 300 g carnati picanti de Plescoi (musai ) :)
  • sare
  • 1/2 lingurita nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti cu carnati picanti de Plescoi:

Spalam bine cartofii,ii punem la fiert cu putina sare.Dupa ce au fiert ii scurgem de apa si-i lasam la racit,apoi ii curatam de coaja.Separat se fierb 4 oua,celelelte se bat cu smantana  se adauga nucsoara rasa si sare . Carnaciorii ii calim  in suc propriu mai intai la foc mic apoi la foc iute pana se rumenesc ,ii scoatem si ii punem pe un platou ca sa scurga de grasime. 

Topim untul ungem bolul de lut, tapetam cu pesmet si punem un rand de cartofi taiati rondele,apoi adaugam carnatii  taiati tot rondele ,ouale fierte taiate si ele rondele,iarasi cartofi si turman deasupara ouale batute  cu smantana. Bagam in cuptor incins la 180 grade si lasam pana se rumenesc deasupra.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti cu carnati picanti de Plescoi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti