Cartofi frantuzesti cu carnati picanti de Plescoi

de Ksenya in Mancaruri cu carne, 20 Noi 2014 | 7974 vizualizari

 

M-am tot gandit eu demult la combinatia asta dar tot am amanat-o,acu ia sosit momentul.Imi pare rau ca tot am amanat-o.E super combinatia .Satisface papilele gustative chiar si celui mai pretentios gurmand. Zic eu,acu.... astept sa ma contraziceti :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 300 g smantana
  • 6 oua
  • 60 g unt
  • 3 linguri pesmet
  • 300 g carnati picanti de Plescoi (musai ) :)
  • sare
  • 1/2 lingurita nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti cu carnati picanti de Plescoi:

Spalam bine cartofii,ii punem la fiert cu putina sare.Dupa ce au fiert ii scurgem de apa si-i lasam la racit,apoi ii curatam de coaja.Separat se fierb 4 oua,celelelte se bat cu smantana se adauga nucsoara rasa si sare . Carnaciorii ii calim in suc propriu mai intai la foc mic apoi la foc iute pana se rumenesc ,ii scoatem si ii punem pe un platou ca sa scurga de grasime.


Topim untul ungem bolul de lut, tapetam cu pesmet si punem un rand de cartofi taiati rondele,apoi adaugam carnatii taiati tot rondele ,ouale fierte taiate si ele rondele,iarasi cartofi si turman deasupara ouale batute cu smantana. Bagam in cuptor incins la 180 grade si lasam pana se rumenesc deasupra.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti cu carnati picanti de Plescoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

claudiaO 1

21.11.2014, 12:20

bun tare!!!

Ksenya 1

21.11.2014, 15:59

multumesc Motane .am corectat-o

-Licurici- 1

10.09.2015, 10:38

Delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti