Dovlecei umpluti

de Lau in Mancaruri cu carne, 21 Iun 2012 | 2893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata
  • 1/2 cana de orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 300 ml suc de rosii
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • 2-3 rosii
  • 7 dovlecei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Dovleceii ii curatam de coaja (ai mei nu au fost asa de mari), le taiem un mic capacel si ii scobim cu o lingurita formand niste barcute. Ii lasam sa se scurga

Carnea o amestecam cu patrunjelul, oul, morcovul dat prin razatoare, busuioc uscat, sare si piper dupa gust.

Ceapa o calim putin in ulei si adaugam 100 ml suc de rosii si orezul spalat si scurs de apa, lasam la fiert pana scade sosul. Il lasam la racit dupa care adaugam carnea.

Umplem dovleceii cu amestecul de carne, acoperim cu felii de rosii si presaram cimbru deasupra.

Asezam dovleceii intr-o tava, adaugam restul de suc de rosii si daca mai este nevoie o cana de apa, acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor cca 40 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

_Alina_ 1

21.06.2012, 21:01

Buni, buni! Am facut si eu luni ca muream de pofta

Rocsi 1

21.06.2012, 21:17

gustosi!

Lau 1

21.06.2012, 21:53

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti