Dovlecei umpluti

de Lau in Mancaruri cu carne, 21 Iun 2012 | 1349 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata
  • 1/2 cana de orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 300 ml suc de rosii
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • 2-3 rosii
  • 7 dovlecei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Dovleceii ii curatam de coaja (ai mei nu au fost asa de mari), le taiem un mic capacel si ii scobim cu o lingurita formand niste barcute. Ii lasam sa se scurga


Carnea o amestecam cu patrunjelul, oul, morcovul dat prin razatoare, busuioc uscat, sare si piper dupa gust.


Ceapa o calim putin in ulei si adaugam 100 ml suc de rosii si orezul spalat si scurs de apa, lasam la fiert pana scade sosul. Il lasam la racit dupa care adaugam carnea.


Umplem dovleceii cu amestecul de carne, acoperim cu felii de rosii si presaram cimbru deasupra.


Asezam dovleceii intr-o tava, adaugam restul de suc de rosii si daca mai este nevoie o cana de apa, acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor cca 40 minute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

_Alina_ 1

21.06.2012, 21:01

Buni, buni! Am facut si eu luni ca muream de pofta

Rocsi 1

21.06.2012, 21:17

gustosi!

Lau 1

21.06.2012, 21:53

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti la cuptor