Musaca de cartofi si carne

de Alina26 in Mancaruri cu carne, 18 Dec 2014 | 6250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata amestec
  • 1,5 kg de cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 tija țelina verde
  • 2 catei de usturoi
  • 500g sos de rosi
  • 4 lg ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 200g smântână
  • 2 oua
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi si carne:

Spalam cartofii si ii fierbem in apa si sare. Trebuie sa fierba pe jumatate.Lasam la racit. Tocam legumele si le călim in ulei.Adaugam carnea si lasam circa 10 minute pana scade toata apa. Adaugam sosul de rosii, sare, piper si o cana cu apa.Lasam sa fiarba o ora, amestecând din când în când. Trebuie sa rămână putin lichida.


Cartofii ii curățăm si ii taiem rondele. Incingem cuptorul. Luam o tava in care punem 3lg de sosul de carne si intindem. Punem un rand de cartofi si acoperim cusos.Iar un rand de cartofi si iar sos....pana terminam cu sosul de carne. Batem ouăle si adaugam smântână si amestecm bine .O turnam peste musaca. Dam la cuptor la 180 ° pentru o ora. Serviti calda cu castraveti murati.


Pofta buna! !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi si carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Alina26 1

19.12.2014, 14:37

Micutza Luana 1

20.12.2014, 21:50

buna

jolygina 1

20.12.2014, 22:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca