Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Foarte usor de facut si foarte bune. Se pot face toate cu ciocolata sau toate cu gem. La mine s-a terminat nutella si am completat cu gem.
Aluatul se lasa la decongelat, de preferat in frigider.
Se pune o foaie de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se netezeste cu sucitorul.
Se taie in 24 bucati. (au fost cam mici si m-am chinuit cu ele)
Se pune o lingurita de nutella sau gem pe fiecare bucata.
Se unge pe margini cu galbenus de ou, se pliaza parte pe parte si se preseaza marginile cu o furculita.
Se face cate o taietura oblica pe fiecare pernuta si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Obligatoriu trebuie taiate ca sa nu iasa umplutura. (eu am uitat si am patit-o)
Se ung cu galbenus de ou.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.
Cand sunt rumenite frumos sunt gata.
Se lasa la racit.
Pofta Buna!
1
Trebuiesc facute mai mari si taiate deasupra sa iasa perfecte.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult