Pernute cu ciocolata si gem

de MotanLaOale in Prajituri, 16 Noi 2016 | 967 vizualizari

 

Foarte usor de facut si foarte bune. Se pot face toate cu ciocolata sau toate cu gem. La mine s-a terminat nutella si am completat cu gem.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj (400g)
  • nutella
  • gem de visine
  • 2 galbenusuri pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pernute cu ciocolata si gem:

Aluatul se lasa la decongelat, de preferat in frigider.


Se pune o foaie de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se netezeste cu sucitorul.


Se taie in 24 bucati. (au fost cam mici si m-am chinuit cu ele)


Se pune o lingurita de nutella sau gem pe fiecare bucata.


Se unge pe margini cu galbenus de ou, se pliaza parte pe parte si se preseaza marginile cu o furculita.


Se face cate o taietura oblica pe fiecare pernuta si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Obligatoriu trebuie taiate ca sa nu iasa umplutura. (eu am uitat si am patit-o)


Se ung cu galbenus de ou.


Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.


Cand sunt rumenite frumos sunt gata.


Se lasa la racit.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Trebuiesc facute mai mari si taiate deasupra sa iasa perfecte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pernute cu ciocolata si gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

miki_a 1

17.11.2016, 14:23

Ciocolata, gem...ce poate fi mai bun?!?

MotanLaOale 1

17.11.2016, 14:43

Multumesc

Gherca Daniela 1

19.11.2016, 09:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Savarine