Pernute de pizza

de MotanLaOale in Pizza, 15 Feb 2015 | 8466 vizualizari

 

Preluata de la Corinuta si adaugat pe ici pe colo a iesit o bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 400g aluat de pizza
  • 100g salam crud uscat
  • 100g bacon felii subtiri
  • 150g cascaval Delaco
  • 50g branza Gouda (in loc de parmezan)
  • 5-6 maslinefara samburi
  • ketchup
  • amestec de ierburi pentru pizza
  • piper
  • ulei pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pernute de pizza:

Aluatul se lasa la decongelat.


Se intinde aluatul pe blatul de lucru si se taie in patrate de aproximativ 6x6 cm. (in functie de diametrul salamului)


Se pune putin ketchup si se intinde uniform.


Se presara ierburi pentru pizza si piper.


Se pune cate o felie de salam.


Se pune un patrat de cascaval peste salam.


Se pun 2-3 felii de masline.


Se acopera totul cu o felie subtire de bacon crud uscat.


Se ia fiecare patrat de aluat si se strang marginile ca la un plic, se lipesc bine si rezulta o pernuta.


Se pun cu partea stransa in jos intr-o tava unsa cu ulei.


Cand sunt toate facute si puse in tava se ung cu ulei si se lasa la crescut 15-20 minute.


Se presara cu ierburi pentru pizza si se introduc in cuptorul preancalzit la 200 grade C pentru 20-25 minute.


Cu 5 minute inainte de a fi gata se scoate tava din cuptor si se presara pernutele cu branza Gouda rasa.


Gand se rumenesc frumos sunt gata.


Se mananca calde dar sunt bune si reci.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Ingredientele din pernuta pot diferi in functie de gusturi.

2

Aduce foarte mult cu pizza calzone.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pernute de pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

MotanLaOale 1

26.02.2015, 18:53

monik80 1

09.03.2015, 15:04

si eu vreau

MotanLaOale 1

09.03.2015, 18:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu iaurt