Pizza cu branzeturi

de Bucataras in Pizza, 5 Oct 2013 | 4758 vizualizari

 

Hei, dragilor, poate va era pofta de .....pizzaaaaaaaa!!!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 450 g faina (alba +secara)
  • 1 ou
  • 100 ml apa
  • 2 linguri de iaurt (facut in casa ;) )
  • 2-3 linguri ulei de masline extravirgin
  • 25 g drojdie uscata
  • ketchup marca Bunica
  • 250 g mozzarella Delaco
  • 200 g branza Brie Coeur de Lion
  • 100 g branza cu mucegai Danish Blue
  • praf de sare
  • frunzulite de busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branzeturi:

Chiar credeati ca nu facem si noi o pizza?


Pentru aluat ne-am inspirat de la voi, ca am avut de unde, iar branzeturile ne strigau din frigider... Nu stiu daca ati incercat vreodata sa faceti blatul de pizza cu faina de secara, noi am facut-o pentru prima data, dar a iesit foarte bun si pufos.


Am pus ingredientele pentru blatul de pizza in vasul robotului si le-am amestecat rapid. Aluatul obtinut l-am lasat la crescut la caldura.


Intre timp am taiat branzeturile.


Cand aluatul a crescut, l-am intins si l-am pus in tava de pizza. Pe deasupra am turnat putin ketchup facut de Bunica si l-am intins bine, pe toata suprafata.


Am aranjat frumos branzeturile, in asa fel incat sa ocupe toata suprafata blatului. Altceva decat branzeturi nu am mai pus, pentru ca e destul de aromata.


Am pus pizza in cuptorul incalzit si am lasat-o cam 35 minute sa se coaca bine si sa se rumeneasca frumos branzeturile.


Am fost foarte incantati de reteta noastra de pizza, parol! Va poftim sa incercati si voi!


 

TIPS-URI

1

daca doriti ca blatul sa iasa mai subtire, nu trebuie decat sa intindeti mai mult aluatul;

2

daca doriti, puteti inlocui sortimentele de branzeturi cu altele, dupa cum preferati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Rocsi 1

05.10.2013, 15:43

Chiar vroiam o pizza

Lia_ 1

05.10.2013, 22:44

eee ... pai branzeturi numai una si-una

bianca92 1

09.10.2013, 22:03

cred ca nimic nu e mai bun ca ceva cu atata branza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Pizza quatro formaggi