Peste alb cu crema de dovlecei

de Catalina L in Peste, 26 Mai 2019 | 277 vizualizari

 

Aceasta reteta este usoara si delicioasa.
Aveam o carcasa de piept de pui, cu carnea am facut snitele.
N-o  aruncati, este ideala pentru a da gust si mult mai buna decat Kub-urile gata cumparate.
Pentru a parfuma pestele am folosit usturoi, daca nu va place puteti punea o ceapa mica salota.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2019/05/peste-cu-crema-de-dovlecei.html

 

INGREDIENTE

  • 450 g de dovlecei (2 bucati)
  • 1 carcasa de piept de pui (sau 1 Kub de pui sau legume)
  • sare marina, cimbru uscat
  • 3 portii de branza topita
  • 50 g smantana
  • 10 g de grasime de rata
  • 400 g fileu de peste alb (corvina)
  • 1 catel bun de usturoi
  • 15 g de unt
  • 1 lingura sos soia
  • piper, boia de ardei, seminte de susan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste alb cu crema de dovlecei:


Spalati, curatati si taiati in rondele dovleceii.


Rumeniti carcasa de pui in grasimea de rata topita.


Adaugati dovleceii, acoperiti cu apa, puneti cimbru uscat si sare.


Acoperiti si gatiti la foc potrivit timp de 30 de minute.


Scoateti caracasa, filtrati. Mixati dovleceii scursi cu smantana si branza topita. Asezonati. Cu zeama ramasa, puteti face o supa lejera.


Pregatiti pestele.


L-am taiat in bucati mici potrivite. Puneti sare, piper.


Intr-o tigaie mica incalziti untul si adaugati usturoiul curatat si tocat marunt.


Puneti pestele. Rumeniti-l pe ambele parti, turnati sosul soia si lasati inca 2-3 minute


Este gata, puteti prepara deasupra seminte de susan.


Intr-o farfurie adanca puneti crema de dovlecei, adaugati bucati de peste si un pic de sos usturoi-soia..


Dati un tur de piper, presarati boia de ardei si serviti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste alb cu crema de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Ancutsa 1

26.05.2019, 20:14

Arata tare bine!

RODIMUR 1

26.05.2019, 20:25

Foarte bun...!

Rocsi 1

28.05.2019, 20:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

RETETA RECOMANDATA
Pastrav somonat cu sos exotic picant