Peste cu garnitura de castraveti caliti

de Lau in Peste, 15 Iul 2011 | 3551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g peste
  • pesmet
  • ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 3 castraveti
  • 300 g rosii
  • 20 g unt
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura branza
  • 1/2 legatura marar
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu garnitura de castraveti caliti:

spalam pestele, il uscam cu un servet

le trecem prin pesmet amestecat cu putina sare,le prajim dupa care le scoatem pe o farfurie si le stropim cu zeama de lamaie

curatam castravetii,ii taiem cubulete,spalam rosiile, apoi le scurgem semintele si le taiem in sferturi

intr-un vas mic calim castravetii in untul topit,apoi ii lasam sa se inabuse timp de 5 min la foc mic,adaugam rosiile si continuam sa fierbem impreuna 2 minute. Incorporam branza amestecata cu smantana,potrivim de sare si piper dupa gust,dupa cateva scurte clocote adaugam mararul tocat si stingem focul

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu garnitura de castraveti caliti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Novac pe pat de legume la cuptor