Peste cu garnitura de castraveti caliti

de Lau in Peste, 15 Iul 2011 | 3640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g peste
  • pesmet
  • ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 3 castraveti
  • 300 g rosii
  • 20 g unt
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura branza
  • 1/2 legatura marar
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu garnitura de castraveti caliti:

spalam pestele, il uscam cu un servet

le trecem prin pesmet amestecat cu putina sare,le prajim dupa care le scoatem pe o farfurie si le stropim cu zeama de lamaie

curatam castravetii,ii taiem cubulete,spalam rosiile, apoi le scurgem semintele si le taiem in sferturi

intr-un vas mic calim castravetii in untul topit,apoi ii lasam sa se inabuse timp de 5 min la foc mic,adaugam rosiile si continuam sa fierbem impreuna 2 minute. Incorporam branza amestecata cu smantana,potrivim de sare si piper dupa gust,dupa cateva scurte clocote adaugam mararul tocat si stingem focul

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu garnitura de castraveti caliti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

ArianaBala 1

15.07.2011, 21:12

Interesanta garnitura

Lau 1

17.07.2011, 20:56

multumesc

mamaieelena 1

18.07.2011, 07:21

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasol de stiuca