Peste cu garnitura de castraveti caliti

de Lau in Peste, 15 Iul 2011 | 2318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g peste
  • pesmet
  • ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 3 castraveti
  • 300 g rosii
  • 20 g unt
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura branza
  • 1/2 legatura marar
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu garnitura de castraveti caliti:

spalam pestele, il uscam cu un servet


le trecem prin pesmet amestecat cu putina sare,le prajim dupa care le scoatem pe o farfurie si le stropim cu zeama de lamaie


curatam castravetii,ii taiem cubulete,spalam rosiile, apoi le scurgem semintele si le taiem in sferturi


intr-un vas mic calim castravetii in untul topit,apoi ii lasam sa se inabuse timp de 5 min la foc mic,adaugam rosiile si continuam sa fierbem impreuna 2 minute. Incorporam branza amestecata cu smantana,potrivim de sare si piper dupa gust,dupa cateva scurte clocote adaugam mararul tocat si stingem focul


pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu garnitura de castraveti caliti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

ArianaBala 1

15.07.2011, 21:12

Interesanta garnitura

Lau 1

17.07.2011, 20:56

multumesc

mamaieelena 1

18.07.2011, 07:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

RETETA RECOMANDATA
Plachie de crap